Európska únia by mala byť eurozónou

Publikované dňa 15.07.2015

Stanoviská niektorých členských krajín Európskej únie, ktoré nie sú súčasťou tzv. eurozóny, že pomoc Grécku je výlučne problémom krajín s menou euro len potvrdzujú náš názor, že všetky krajiny Európskej únie by mali okrem plnenia stanovených podmienok EÚ mať aj spoločnú menu. Európska únia by mala byť eurozónou.

Všetky krajiny Európskej únie by mali mať rovnaký záujem na riešení aj takých krízových situácií aká nastala v Grécku, nie len čerpať výhody jednotného trhu, ktoré im umožňujú voľný pohyb tovaru, služieb, kapitálu a osôb.
Európska únia by mala byť jednotným a silným trhom, bez možnosti niektorých členských krajín narábať s vlastnou menou.

Galvániho 7/D

e-mail: office@idah.sk

Cesty u nás brzdí starý zákon aj ľudská nátura, tvrdí odborník

Výstavba diaľnice sa na Slovensku utápa vo veľkom chaose. Povedal to v rozhovore pre HN Ondrej Matej z Inštitútu pre dopravu a hospodárstvo.

IDH v médiach  •  03.05.2018

Odborník na dopravu: Národný letecký prepravca? Na Aljaške

Ak by chcela vláda postaviť všetky cesty, ktoré si dala do programového vyhlásenia, potrebovala by trojnásobok peňazí, ktorý má k dispozíc...

IDH v médiach  •  20.05.2016

Bez novej e-známky jazdilo štvrť milióna vodičov

Ministerstvo odmietlo generálny pardon pre previnilcov, pokutu zníži na 150 eur zrejme od júna.

IDH v médiach  •  03.05.2016