IDH na novej adrese a s novým členom správnej rady

Publikované dňa 05.02.2024

Bratislava 5. februára 2024 – Oznamujeme Vám, že nezisková organizácia Inštitút pre dopravu a hospodárstvo od februára 2024 má nového člena Správnej rady a novú adresu sídla.

Novým členom Správnej rady IDH sa stal Ing. Miloslav Havrila, ktorý je odborníkom na železničnú dopravu. V minulosti zastával pozíciu generálneho riaditeľa ŽSR.

Našu kanceláriu nájdete v nových priestoroch na adrese Bazová 2 v bratislavskom Ružinove.

Za uplynulých dvanásť rokov Inštitút pre dopravu a hospodárstvo poskytoval priestor pre odborníkov. Smerom k verejnosti komunikoval vecné stanoviská a prinášal riešenia, ktoré boli prínosom v oblasti dopravy, energetiky, hospodárstva a verejného obstarávania. Inštitút si získal v odbornej, ale aj laickej verejnosti svoju významnú pozíciu. V tejto odbornej činnosti budeme aj naďalej pokračovať.

Ing. Ondrej Matej
riaditeľ Inštitútu
e-mail: ondrej.matej@idah.sk

Bazová 2

e-mail: office@idah.sk
web: https://www.idah.sk/

Do diaľníc sa pumpujú milióny, vlani diaľničiari odovzdali ani nie desať kilometrov

Vlani klesol počet rozostavaných úsekov o 37 kilometrov. Plány na tento rok preto vyzerajú ambiciózne.

IDH v médiach  •  12.07.2017

Obchvatu Bratislavy hrozí meškanie

So stavbou D4 a R7 sa malo začať už pred rokom. Hoci štát vyriešil vyvlastňovanie, dokončenie sa zrejme posunie.

IDH v médiach  •  08.09.2017

Ako neusporiadané pozemky brzdia rozvoj miest a obcí

Starosta Ipeľského Predmostia Viktor Lestyánszky by chcel pozdĺž Ipľa vybudovať cyklotrasy tak, ako ich na druhom brehu spravili Maďari. Mysl...

IDH v médiach  •  17.07.2019