Európska únia by mala byť eurozónou

Publikované dňa 15.07.2015

Stanoviská niektorých členských krajín Európskej únie, ktoré nie sú súčasťou tzv. eurozóny, že pomoc Grécku je výlučne problémom krajín s menou euro len potvrdzujú náš názor, že všetky krajiny Európskej únie by mali okrem plnenia stanovených podmienok EÚ mať aj spoločnú menu. Európska únia by mala byť eurozónou.

Všetky krajiny Európskej únie by mali mať rovnaký záujem na riešení aj takých krízových situácií aká nastala v Grécku, nie len čerpať výhody jednotného trhu, ktoré im umožňujú voľný pohyb tovaru, služieb, kapitálu a osôb.
Európska únia by mala byť jednotným a silným trhom, bez možnosti niektorých členských krajín narábať s vlastnou menou.

Galvániho 7/D

e-mail: office@idah.sk

Státie na prešovských križovatkách sa skráti, mesto avizovalo úpravy

Doprava na frekventovaných prešovských križovatkách by mala byť od februára plynulejšia. Mesto chce v najbližších dňoch upraviť svetelnú...

IDH v médiach  •  23.01.2018

Na RegioJet z Vrakune a bratislavských satelitov bude stačiť električenka

Najneskôr do budúcoročného leta majú vlaky RegioJet rozšíriť integrovaný dopravný systém, ľudia ušetria na cestovnom aj čas.

IDH v médiach  •  29.06.2017

Diaľnice za súkromné peniaze

V štúdiu Televízie TA3 vítam pána Ondreja Mateja, experta na otázky dopravy a výstavby diaľnic a ciest.

IDH v médiach  •  13.06.2014